zaterdag 7 mei 2011

Moederdag 2011 -het vervolg :)

Ok, morgen is het pas Moederdag, en moederdagkadootjes horen tot die tijd geheim te blijven. Maar dit jaar heeft de postbode als het goed is zijn/haar werk al gedaan, en hebben de moeders van De Optocht-kinderen hun eerste verrassing al binnen.

Dit jaar heb ik met de kinderen een ware foto-sessie gehouden. Een hoekje van de kinderkamer had ik versierd met lampjes, vrolijke speeltjes en Mexicaans tafelzeil. (Al die atributen kwamen niet echt terug op de foto's uiteindelijk, maar verhoogden wel de feestvreugde.) De dames hadden zich verkleed met feestjurkjes en rokjes. Een voor een gingen ze op de foto, met in hun handen een grote, roze '1' van karton.
Dit alles onder het motto 'Mama is mijn nummer 1!'.
Het resultaat was wisselend. De dametjes van 2,5 jaar wisten wel raad met feestoutfits en een roze '1', en gingen enthousiast op de foto. De jongsten kregen het idee nog niet helemaal mee, maar soit, uiteindelijk van ieder een mooie foto. Daarna, toen de kids naar huis waren de stofwolken opgetrokken waren en de ergste rommel weer aan kant.....naar http://www.kaartje2go.nl/ gesurfd en mooie kaarten voor de mama's gemaakt & laten versturen vlak voor the big day.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...