vrijdag 13 mei 2011

Schuim en modder


Na woensdag al een middagje kliederend en klodderend in de keuken te hebben doorgebracht (de meisjes hebben heerlijke fruitijsjes gemaakt: schillen, persen, prakken, pletten, spetteren, mixen, proeven.....hmmm), hebben we ons donderdag echt op 'Floddertje'gestort.
We hebben bijna alle verhalen gelezen; de meisjes luisterden ademloos, en leefden echt mee met vieze Floddertje. Verder hebben we 's ochtends heerlijk met scheerschuim gespeeld. Zeil op tafel, klodder schuim erop en maar spelen. Kneden, smeren, wrijven, ruiken, alles kon en alles mocht. Na een half uurtje zat zelfs de boekenkast onder het schuim. De kamer heeft de rest van de ochtend wel een beetje apart geroken :).
De meisjes zijn na het schuimen richting badkamer vertrokken, waar we de eigen kleertjes lekker in een sopje hebben gewassen. Ook de eigen lijfjes kregen een beurt, en vol aandacht volgden de meisjes hoe het schuim in straaltjes van hun armen spoelde. Tot slot kropen ze met z'n tweetjes in het babybad. Twee dames van bijna drie...dikke pret en het pastte prima!

's Middags hebben we ons geklieder in de speeltuin voortgezet. Zand en water, altijd goed!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...