woensdag 28 september 2011

Dat komt er nou van!

...als je het weerbericht niet volgt. Dan word je dag na dag verrast door warme zonnestralen en heerlijk buitenspeel weer. En daar sta je dan, met je waslijst aan Jip en Janneke knutsels om te doen, en met je overhaast in elkaar gezette herfstrokje (kabouters, warme kleuren, de hele mikmak).

Ja, daar ziet het er nog wel herfstig uit he? Maar we waren toen mooi wel onderweg naar hier:En dat ziet er toch wel een stuk frisser en groener uit he? Eindeloos klimmen, klauteren in en tussen de afgezaagde takken in het park. En ja....ook weer verstoppertje spelen (ziet iemand haar nog?)Oh wacht, daar is ze.....


 Anyway, we plukken elke zonnestraal die we kunnen, proberen zoveel mogelijk te profiteren van dit onverwacht fijne vrolijke weer, maken de speeltuin onveilig en struinen door het park. En op de rustmomentjes tussendoor lees ik voor uit het hoofdstuk 'herfst' in de jubilieumuitgave van Jip en Janneke (2004), en blader dan af en toe stiekem terug naar het hoofdstuk 'zomer'......
Verder kent Evin het hele Jip en Janneke lied uit haar hoofd, en zingt het graag en veel. Dat hebben we dus bereikt. Hoeveel we verder nog gaan knutselen in zwart en wit enzo.....dat laat ik maar even van het weer afhangen.

Als je dit zo allemaal ziet en leest, dan denk je wellicht: "En die dreumesjes dan? Wat doen die dan zoal de hele dag?" Nou, zand smokkelen :)


En daarna een heerlijk slaapje!


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...